Verbeelding onder de loep

Plaats een reactie
Geen categorie

Het onderstaande filmpje maakte ik als onderdeel van mijn afstuderen aan de opleiding Docent Theater aan de NHL. Hierin leg ik in het kort uit wat ik in mijn afstudeerjaar onderzocht heb. Een samenvatting van het onderzoek dat ik in gestart ben in de zomer van 2014 en in de zomer van 2015 afronde. Een jaar dat in het teken stond van de verbeelding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s