Orkater

Plaats een reactie
Verleden

Als onderdeel van mijn afstudeerstage was ik tweede regieassistent en productiehulp bij de voorstelling: De terugkeer van Hans en Grietje van muziek-theatergezelschap Orkater in co-productie met het balletorkest.

Na de hit Alice in Wonderland tovert het schrijversduo Geert Lageveen en Leopold Witte nu het bekende verhaal van Hans en Grietje om tot een muzikaal spektakel voor de hele familie. Een spannend reisverhaal dat bol staat van muziek uit het klassieke repertoire en nieuw geschreven rock-‘n-roll van Orkatercomponist Erik van der Horst.

Vader heeft geen werk en moeder heeft wel wat beters te doen. Ergens langs de snelweg laten zij hun kinderen achter. Hans en Grietje hebben geen idee waar ze zijn. Op zoek naar een dak boven hun hoofd ontmoeten ze de wonderlijkste figuren. Een smakelijk snoephuisje brengt hen in de studio van de tv-show Vreet je vet!. De boosaardige presentatrice blijkt vastbesloten Hans op live televisie te roosteren. Maar dan bedenkt Grietje een list…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s