SAUSPlay – Saus

1 reactie
Verleden

In de zomermaanden van 2014 maakte ik samen met Saus (een collectief van jonge ondernemers) een community-theater-voorstelling over het ZZP’er zijn. De voorstelling kreeg de titel SAUSPlay en gaf vorm aan SAUSsessie #5

SausPlay logoSAUS is als het ware een creatieve smaakversterker, het geeft extra kleur en smaak aan alles waar het aan toegevoegd wordt. SAUS bestaat uit 7 ingrediënten en combineert grafisch ontwerp, illustratie, animatie, ruimtelijk ontwerp, fotografie, eventmanagement en software developing met elkaar. Dit smaakvolle geheel is deels gebonden maar staat ook los van elkaar. Alle ingrediënten van saus hebben een eigen onderneming maar bundelen graag hun expertise tijdens gezamenlijke projecten.

De afgelopen jaren is het aantal ZZP’ers in Nederland enorm gestegen. De oorzaak hiervan ligt volgens velen vooral bij de economische crisis en is ontstaan vanuit een tekort aan banen. Alle feiten op een rij, hoe ervaart SAUS deze sprong in het diepe? Ze zijn een bijzonder avontuur gestart en gunnen ons nu een blik in de keuken. Een intieme, beeldende voorstelling met LEF!

Spel Sieta Schellinger, Sietze de Jong, Liza Verboon, Sahal Merchant, Lotte Dijkstra, Anne-Marijn van Rooij en Ellen Beck.
Regie Sara Scholten

 

One thought on “SAUSPlay – Saus”

  1. Pingback: Sara Scholten |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s